• Informatie

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - AutoSend instellen

Met de functie AutoSend kunt u gegevens over de apparaatconfiguratie en het verbruik van benodigdheden automatisch via e‑mail verzenden naar een bestemmingslijst. Bovendien kunt u deze functie gebruiken om apparaatgegevens rechtstreeks naar HP te verzenden als u een actieve serviceovereenkomst met HP hebt.
  1. Open de geïntegreerde webserver.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Selecteer Berichtenserver in het menu aan de linkerzijde van het scherm. Zorg ervoor dat het selectievakje bij Uitgaande e‑mail inschakelen is ingeschakeld en dat de SMTP-server is geconfigureerd.
  4. Selecteer AutoSend in het menu aan de linkerzijde van het scherm.
  5. Selecteer AutoSend inschakelen.
  6. Selecteer hoe vaak u apparaatgegevens wilt verzenden. Als u de gegevens bijvoorbeeld om de dag wilt verzenden, voert u 2 in bij Verzenden: elke en selecteert u dagen.
  7. Geef in het vak bij E‑mailbestemmingen maximaal 20 e‑mailadressen op waarnaar de gegevens moeten worden verzonden. Scheid de adressen van elkaar met een komma of een puntkomma.
  8. Klik op Testen en controleer of alle e‑mailadressen de gegevens hebben ontvangen.
  9. Selecteer Verzenden naar HP om de apparaatgegevens met het opgegeven interval rechtstreeks naar HP te verzenden. Met deze gegevens kan HP het apparaat verbeteren. Klik op de koppeling Hewlett-Packard Online Privacyverklaring voor meer informatie.
  10. Klik op Toepassen om de instellingen op te slaan.