• Informatie

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - De berichtenserver instellen

Om de functie Waarschuwingen of AutoSend te gebruiken, moet u de SMTP-instellingen voor de berichtenserver configureren.
opmerking:
De e‑mailserver voor digitaal verzenden en de e‑mailserver voor de waarschuwingsfuncties moeten op verschillende tabbladen van de geïntegreerde webserver worden geconfigureerd. De e‑mailserver voor digitale verzending configureert u op het tabblad Digitaal versturen. De berichtenserver configureert u op het tabblad Instellingen. Wel kunt u voor beide functies dezelfde e‑mailserver of SMTP-hostnaam gebruiken. Verificatie moet op deze server dan zijn uitgeschakeld.
Het gedeelte in de geïntegreerde webserver voor het instellen van de berichtenserver heeft twee gedeelten. De functies in het gedeelte Uitgaande e‑mail moet u instellen, maar het instellen van de functies in het gedeelte Inkomende e‑mail is optioneel.
Vereiste instelling
  1. Open de geïntegreerde webserver.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. Selecteer Berichtenserver in het menu aan de linkerzijde van het scherm.
  4. Zorg ervoor dat het selectievakje bij Uitgaande e‑mail inschakelen in het gedeelte Uitgaande e‑mail is ingeschakeld.
  5. Voer bij SMTP-server het netwerkadres van de berichtenserver in. Gebruik een server die voor het verzenden van e‑mail niet om verificatie vraagt.
  6. Voer bij Domeinnaam de naam van het domein voor de server in. Zorg ervoor dat u de exacte naam gebruikt.
  7. Klik op Toepassen.
Optionele instelling
  1. Voer bij E‑mailadres apparaat in het gedeelte Inkomende e‑mail de naam van de e‑mailaccount van het apparaat in. Dit adres is een combinatie van de POP3-gebruikersnaam apparaat en de Domeinnaam.
  2. U hoeft het selectievakje bij Inkomende e‑mail inschakelenniet in te schakelen om de functies Waarschuwingen en AutoSend te gebruiken. Schakel inkomende e‑mail in en vul de instellingen in dit gedeelte in als u wilt toestaan dat verzoeken en opdrachten op afstand naar het apparaat worden verzonden.
  3. Voer bij POP3-server het netwerkadres van de POP3-server voor inkomende e‑mail in.
  4. Voer bij POP3-gebruikersnaam apparaat de naam van een bestaande gebruiker van het apparaat in. HP raadt aan een e‑mailaccount voor waarschuwingen in te stellen en die account te gebruiken. Gebruik voor dit veld niet uw eigen e‑mailadres, want dan worden al uw persoonlijke e‑mailberichten omgeleid.
  5. Voer bij Wachtwoord het wachtwoord voor de POP3-gebruikersnaam van het apparaat in.
  6. Klik op Toepassen.