• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP desktop-pc's - Hoe vind ik mijn model-, serie- of productnummer?

Dit document heeft betrekking op het vinden van het model-, serie- of productnummer op HP desktop-pc's.
HP vermeldt een modelnaam op de voorzijde van de desktopcomputer, maar deze naam of dit nummer is wellicht onvoldoende om de juiste ondersteuning voor uw computer te krijgen. Deze namen of nummers vertegenwoordigen vaak een serie van veel verschillende desktopcomputers die er soortgelijk uitzien, maar verschillende opties en onderdelen hebben. Zo heeft HP meer dan honderd soorten HP Pavilion 700 desktopmodellen in verschillende configuraties geproduceerd, zoals de HP Pavilion 725n-us desktop-pc en de HP Pavilion 763k-ap desktop-pc's.
In dit document wordt uitgelegd hoe u het modelnummer (ook wel productnaam genoemd) kunt vinden voor uw HP desktop-pc. U kunt het modelnummer of het productnummer gebruiken om stuurprogramma's te downloaden, nuttige documenten te vinden of online ondersteuning te krijgen.
  opmerking:
Zo nodig kunt u dit document ook gebruiken om het serienummer te zoeken dat altijd vlak bij het productnummer staat.
Video-overzicht
Gebruik een van de volgende opties om uw model- of productnummer, serienummer en andere belangrijke informatie over uw computer te achterhalen.