Knipperende lampjes op de HP Officejet Pro K5300 en K5400 printerseries

Knipperende lampjes
De lampjes aan de voorzijde van het HP product kunnen branden, gedoofd zijn of knipperen, afhankelijk van de status van het product. De lampjes geven de status van het product aan en zijn handig bij het diagnosticeren van problemen met het product.
    Afbeelding : Lampjes en knoppen op het bedieningspaneel van het product
  1. Lampjes voor de printcartridges
  2. Lampjes voor de printkoppen
  3. Knop voor de configuratiepagina (beschikbaar op sommige modellen)
  4. Knop Annuleren
  5. Hervatten-lampje
  6. Aan/uit-lampje
In de volgende paragrafen worden de meest voorkomende combinaties van knipperende lampjes omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes op dat uw product weergeeft en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.