HP Photosmart A716 en A717 printers - 'Papierstoring. Verhelp storing en druk op OK.' wordt weergegeven op de printer

Probleem
Een foutbericht Papierstoring. Verhelp storing en druk op OK. verschijnt op het apparaat.
Oplossing
Volg deze stappen om het probleem op te lossen.
Stap één: Verwijder losse vellen papier
  1. Verwijder alle losse vellen papier uit de voorkant van het apparaat.
  2. Als het papier gedeeltelijk uit de voorzijde van het apparaat steekt, trekt u het papier voorzichtig naar u toe en haalt u het uit het apparaat.
  let op:
Verwijder op dit moment nog geen vastgelopen papier.
Probeer het document nogmaals af te drukken. Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.
Stap twee: Verwijder het papier uit de invoerlade
Als het papier niet gedeeltelijk uit de voorzijde van het apparaat steekt, verwijder het dan uit de invoerlade.
  1. Open de invoerlade.
  2. Trek voorzichtig aan het vastgelopen papier om het uit de achterkant van het apparaat te verwijderen.
  3. Druk op de knop OK om door te gaan met afdrukken.
    Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.
Stap drie: Zet de printer uit
Als u de rand van het vastgelopen papier niet kunt vastpakken, volgt u deze stappen.
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Maak het netsnoer van het apparaat los.
  3. Wacht 30 seconden en sluit dan het netsnoer opnieuw op het apparaat aan.
  4. Schakel het apparaat in. Het apparaat controleert of er papier in het papierpad aanwezig is en voert automatisch het vastgelopen papier uit.
  5. Druk op de knop OK om door te gaan met afdrukken.
    Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.
Stap vier: Plaats het papier opnieuw en test de printer
  1. Plaats papier in de invoerlade.
      opmerking:
    Gebruik gewoon papier of systeemkaarten om fotopapier te besparen.
  2. Verwijder geheugenkaarten die nog in de kaartsleuven zitten.
      let op:
    Trek de geheugenkaart niet uit de sleuf zolang het lampje in kwestie knippert.
  3. Druk op Menu om het menu van het apparaat te openen.
  4. Gebruik de pijlknoppen op het bedieningspaneel om Tools te markeren en druk vervolgens op OK om het te selecteren.
  5. Gebruik de pijlknoppen op het bedieningspaneel om Test en voorbeeldpagina's te markeren en druk vervolgens op OK om het te selecteren.
  6. Gebruik de pijlknoppen op het bedieningspaneel om Testpagina afdrukken te markeren en druk vervolgens op OK om het te selecteren.
  7. Druk op OK om de testpagina af te drukken.
    Afbeelding : Testpagina van de HP Photosmart A710 serie
Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.
Stap vijf: Laat de printer nakijken
Laat uw HP product nakijken of vervangen als u alle voorgaande stappen hebt voltooid.
Ga naar de website http://www.support.hp.com/checkwarranty om te controleren of uw product nog onder de garantie valt. Neem contact op met HP Ondersteuning om een reparatie of vervanging te plannen. Als u zich in Azië of het Pacifisch gebied bevindt, neemt u contact op met HP Ondersteuning voor een lokaal servicecentrum in uw regio.
Als de garantie voor uw product is verlopen, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.