• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP PC's - Uw computer herstellen naar de fabrieksinstellingen (Windows 10, 8, 7)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 10, 8 en 7.
Uw computer naar de fabrieksinstellingen herstellen kan nodig zijn wanneer het besturingssysteem is beschadigd, de harde schijf is beschadigd, de computer is geïnfecteerd door een virus of wanneer u de eigendomsrechten van de computer wilt overdragen. HP Systeemherstel verwijdert alle gegevens van de vaste schijf en installeert het originele besturingssysteem opnieuw.
Schakel de computer in en druk onmiddellijk meerdere keren op de F11-toets om Herstelbeheer (op de meeste PC's) te openen en uw computer te herstellen voordat Windows wordt gestart.
Dit document biedt informatie om u te helpen bij het uitvoeren van een Systeemherstel, waarbij uw computer teruggezet wordt naar de fabrieksinstellingen.

HP Systeemherstel voorbereiden

Voordat u een Systeemherstel uitvoert, bekijkt u de onderwerpen hieronder die voorkomen dat u een herstel moet uitvoeren of die u kunnen helpen om het systeemherstel met succes uit te voeren.

HP System Recovery uitvoeren

Bekijk de volgende onderwerpen om het juiste herstelprogramma voor uw computer te identificeren en stapsgewijze instructies te krijgen voor het uitvoeren van een herstel of reset.

Een HP Systeemherstel voltooien

Na het uitvoeren van een Systeemherstel, zal HP u aanraden om updates te installeren via Windows Update. Raadpleeg een van de volgende ondersteuningsdocumenten voor meer informatie: