• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Media Center desktop pc's - De Windows Media Center software-installatie opnieuw uitvoeren of opnieuw instellen

Dit document heeft betrekking op HP en Compaq computers die werden geleverd met Windows Media Center (vanaf 2004 tot en met Windows 7 Premium en Ultimate edities).
Gebruik een van de volgende secties om de eerste installatie van Media Center opnieuw te configureren, afhankelijk van de versie van Media Center op uw computer.
  opmerking:
Als Media Center stopte met werken na het installeren van Windows XP Service Pack 3 en u ziet zwarte schermen bij het openen van Media Center, verwijder Service Pack 3 dan, start de computer opnieuw op en installeer Service Pack 3 vervolgens opnieuw.
De installatiewizard in Windows Media Center opnieuw uitvoeren voor Windows 7- en Vista-systemen
Met deze procedure kunt u de bestaande instellingen van Windows Media Center wijzigen.
  1. Klik op Start en klik vervolgens op Windows Media Center.
  2. Ga naar Taken en selecteer vervolgens instellingen.
  3. Klik op Algemeen en op Windows Media Center installatie.
    Afbeelding : Algemene instellingen
    Algemene instellingen
  4. Klik op Installatie opnieuw uitvoeren.
    Afbeelding : Windows Media Center Setup
    Windows Media Center Setup
  5. Een bericht wordt weergegeven. Klik op Ja om verder te gaan.
    Afbeelding : Voer Setup nogmaals uit
    Bericht met de vraag of u Setup nogmaals wilt uitvoeren
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm om de instellingen in de installatiewizard van Windows Media Center te wijzigen.
    Afbeelding : Windows Media Center setupscherm
    Windows Media Center setupscherm
De wizard voor de installatie van Media Center 2005 Editions opnieuw starten
Met deze procedure kunt u de bestaande instellingen van Media Center wijzigen.
  1. Klik op Start in de taakbalk en klik vervolgens op Media Center.
  2. Klik op Instellingen, Algemeen en op Media Center Instellingen.
  3. Klik op Installatie van Media Center opnieuw starten.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de instellingen in de wizard voor de installatie van Media Center te wijzigen.
De wizard voor de installatie van Media Center Original en 2004 Editions opnieuw starten
Met deze procedure kunt u de bestaande instellingen van Media Center wijzigen.
  1. Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren.
  2. Typ het volgende in het veld Openen en neem de regel precies over zoals hier staat aangegeven:
    c:\windows\ehome\ehshell.exe /homepage:fr.welcome.xml /pushstartpage:true
    De wizard voor de installatie verschijnt.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de software-instellingen van Media Center te wijzigen.