HP en Compaq desktop pc's - Cd's en dvd's automatisch afspelen door de instellingen voor Automatisch afspelen aan te passen

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers met Windows 7, Vista, XP, Me of 98.
In dit document wordt uitgelegd hoe u cd's of dvd's automatisch kunt afspelen wanneer u ze in het station plaatst, of hoe u verhindert dat ze automatisch afspelen. In dit document wordt ook beschreven hoe u de instellingen voor Automatisch afspelen aanpast voor alle soorten verwijderbare media, met inbegrip van USB-opslagapparaten zoals geheugenkaarten.
Instellingen voor Automatisch afspelen wijzigen
Gebruik de volgende instructies, afhankelijk van uw versie van Windows, om de instellingen voor Automatisch afspelen voor uw cd- of dvd-station aan te passen.
Voor meer informatie over een bepaalde stap klikt u op de kop of het bijbehorende plusteken (+) om de informatie uit te vouwen.