• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP en Compaq desktop pc's - De toetsen op het toetsenbord werken niet goed na het inschakelen van de filtertoetsen

Na het inschakelen van de filtertoetsen, werken de toetsen op het toetsenbord mogelijk niet goed:
  • Getypte tekens worden niet langer herhaald wanneer u een toets ingedrukt houdt.
  • Getypte tekens verschijnen traag op het scherm.
  • Sommige toetsen reageren helemaal niet.
  • Het stopwatch-pictogram verschijnt in het systeemvak (naast de tijd).
Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:
  1. Dubbelklik op het stopwatch-pictogram in de taakbalk.
    Of
    Klik op Start, Configuratiescherm en vervolgens op Toegankelijkheidsopties.
    Het venster Toegankelijkheidsopties opent.
  2. Klik op het tabblad Toetsenbord in het venster Toegankelijkheidsopties, verwijder daarna het vinkje uit het vakje naast Filtertoetsen gebruiken.
    Afbeelding : Toegankelijkheidsopties: filtertoetsen
  3. Klik op Toepassen.
Het toetsenbord moet nu normaal functioneren.