HP Photosmart A432, A433, A434 en A436 printers - Een nieuwe printer installeren

Inleiding
Volg de stappen hieronder voor het installeren van de printerhardware. In dit document vindt u geen uitleg voor het installeren van de software of het bedienen van het toestel.
De hardware installeren
Stap één: Verwijder al het plakband en karton van het product
Verwijder het plakband, het verpakkingsmateriaal en de beschermende folie in en om de printer en camera.
Stap twee: Controleer de inhoud van de doos
De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.
Stap drie: Installeer de voorplaat
Als het voorplaatje van het bedieningspaneel niet al is geïnstalleerd op de printer, zie dan de verpakking van het voorplaatje die bij de printer werd geleverd voor instructies.
Stap vier: Sluit het netsnoer aan
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
  1. Knop Aan
  2. Aan-lampje
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer.
  2. Sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een geaard wandstopcontact of piekbeveiliging.
  3. Druk op de knop Aan () om de printer aan te zetten.
Stap vijf: Plaats de batterijen in de camera
  1. Open het klepje van de batterijen/geheugenkaart.
    Afbeelding : Het klepje van de batterijen/geheugenkaart openen
      opmerking:
    Uw cameramodel kan anders zijn dan het cameramodel dat wordt getoond.
  2. Plaats de twee oplaadbare NiMH AA-batterijen in de camera.
      opmerking:
    De oplaadbare batterijen moeten volledig worden opgeladen voordat u ze voor de eerste keer in de camera gebruikt.
  3. Sluit het klepje van de batterijen/geheugenkaart.
Stap zes: Plaats de camera in de dock en laad de batterijen op
  let op:
Probeer nooit een niet-compatibele camera in de dock op de printer te plaatsen. Compatibele camera's zijn de HP Photosmart-modellen M425, M525, M527, M627, R725, R727, R927, R827 en R967.
  1. Open de klep van de cameradock.
    Afbeelding : De klep van de cameradock openen
  2. Als de camera aan staat, druk dan op de AAN/UIT-knop op de camera om deze uit te schakelen.
  3. Plaats de camera in de dock met de achterzijde van de camera naar u toe gericht, zodat de dockaansluiting op de onderzijde van de camera over de aansluiting bovenop de printer past.
    Afbeelding : De camera op de printer aansluiten
  4. De camera wordt automatisch ingeschakeld. Er wordt een prompt weergegeven voor het instellen van de taal, het land/de regio, de datum en de tijd.
      opmerking:
    Het knipperende batterijlampje op de printer geeft aan dat de oplaadbare batterijen worden opgeladen. Wanneer de batterijen volledig zijn opgeladen, brandt het lampje groen.
    Afbeelding : Batterijlampje van camera
      opmerking:
    De batterij van de camera zal niet worden opgeladen als de printerinstallatie niet is voltooid of als de printer zich in een foutstatus bevindt. Voltooi de rest van de stappen voordat u de batterijen oplaadt.
De oplaadbare batterijen moeten volledig worden opgeladen voordat u ze voor de eerste keer in de camera gebruikt. Het kan tot 20 uur duren om de batterijen de eerste keer volledig op te laden.
Stap zeven: Stel de taal, het land/de regio, de datum en de tijd in op de camera
  1. Druk op de linker- of rechterpijl ( of ) op de printer om door de talen te bladeren totdat de gewenste taal wordt gemarkeerd.
  2. Druk op de knop Menu/OK () op de printer om de gemarkeerde taal te selecteren.
  3. Druk op de pijl omhoog of omlaag ( of ) op de printer om door de landen/regio's te bladeren totdat het gewenste land/de regio wordt gemarkeerd.
  4. Druk op de knop Menu/OK () op de printer om het gemarkeerde land/de regio te selecteren.
  5. De instellingen voor het land/de regio bepalen het standaardformaat voor de datum en de tijd. Stel de datum eerst in. Druk op de pijl omhoog of omlaag ( of ) op de printer om de waarde van het gemarkeerde item aan te passen.
  6. Druk op de linker- of rechterpijl ( of ) op de printer om naar de volgende instelling voor datum en tijd te gaan.
  7. Herhaal stap 5 en 6 totdat u de juiste datum en tijd hebt ingesteld.
  8. Druk op de knop Menu/OK () op de printer om de instelling voor datum en tijd op te slaan.
  1. Open de uitvoerlade. De invoerlade opent automatisch.
      Afbeelding : De uitvoerlade openen
    1. Uitvoerlade
    2. Invoerlade
  2. Trek het verlengstuk van de invoerlade omhoog.
      Afbeelding : Papier in de printer plaatsen
    1. Verlengstuk van de invoerlade
    2. Papierbreedtegeleider
  3. Plaats minstens één vel HP Advanced fotopapier in de invoerlade met de glanzende zijde naar de voorkant van de printer gericht.
  4. Schuif de papierbreedtegeleider naar binnen tot deze tegen de rand van het papier aankomt.
  5. Duw stevig tegen het papier om zeker te stellen dat het goed in de invoerlade zit.
  1. Haal de nieuwe printcartridge uit de verpakking.
  2. Trek aan het roze lipje om de transparante tape van de printcartridge te verwijderen.
    Afbeelding : De tape verwijderen
      let op:
    Raak de koperkleurige contactpunten of de spuitmondjes niet aan. Als u deze delen aanraakt, kan dit leiden tot verstoppingen, inktfouten en slechte elektronische verbindingen.
    Afbeelding : Raak de contactpunten van de printcartridge niet aan
  3. Open de klep voor de printcartridge.
    Afbeelding : De klep voor de printcartridge openen
  4. Plaats de printcartridge in de daarvoor bestemde houder met het etiket naar boven. De koperkleurige contactpunten moeten naar de binnenkant van de printer wijzen, en de spuitmondjes naar beneden.
    Afbeelding : De printcartridge plaatsen
  5. Druk de printcartridge in de houder totdat de cartridge op zijn plaats klikt.
  6. Sluit de klep van de printcartridges.
  7. Druk op de knop Menu/OK () op de printer om een uitlijningspagina af te drukken.
  8. De vinkjes op de uitlijningspagina geven aan dat de printcartridge op de juiste manier is geïnstalleerd en goed functioneert. Als er links van één van de balken een "x" wordt afgedrukt, moet u de printcartridge opnieuw uitlijnen.
    Afbeelding : Uitlijningspagina
  9. U kunt de uitlijningspagina opnieuw gebruiken of bij het oud papier doen.
Stap tien: Installeer de software
  let op:
Sluit de USB-kabel niet aan op de printer totdat u daarom wordt gevraagd.
  1. Plaats de cd-rom in het cd-rom-station van de computer. Het opstartscherm verschijnt automatisch.
    Als het opstartscherm niet automatisch wordt weergegeven, voer dan de volgende stappen uit om de installatie handmatig te starten:
    1. Klik op Start.
    2. Klik op Uitvoeren. Het dialoogvenster Uitvoeren verschijnt.
    3. In het veld Openen: typt u D:\setup.exe, waarbij D de letter van uw cd-rom-station is. Klik vervolgens op OK.
  2. Volg de instructies op het scherm.