• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook pc's - Bluetooth werkt niet na het uitvoeren van Windows Update

Beschrijving
Als een notebook is geconfigureerd voor het automatisch downloaden en installeren van updates via Windows Update van Microsoft, werkt de Bluetooth-hardware na bepaalde updates mogelijk niet. De functie Windows Update kan Microsoft-versies van de Bluetooth-software en drivers installeren die incompatibel met HP producten zijn.
Oplossing
Voer een of meerdere van de onderstaande methodes uit om het probleem met Bluetooth-updates op te lossen.
Methode 1: Installeer de HP Bluetooth-software opnieuw
Neem de volgende stappen om de Microsoft-software te verwijderen en vervolgens de Bluetooth met HP-software opnieuw te installeren.
  1. Klik op Start, Configuratiescherm, en klik daarna op Software.
  2. Klik in de lijst op Verwijderen naast de Microsoft Bluetooth-drivers.
  3. Zodra de drivers zijn verwijderd, klikt u op Start, Help en ondersteuning en Software & drivers bijwerken.
  4. Als hierom wordt gevraagd, klikt u op Systeemstatus controleren. Er verschijnt een lijst met updates voor drivers, bios en software; selecteer HP Bluetooth software.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te installeren.
Methode 2: Controleer Windows-updates voor de installatie
Neem de volgende stappen om te voorkomen dat Windows in de toekomst automatisch incompatibele Bluetooth drivers installeert.
  1. Open de Windows Update site en klik onder de sectie Automatische updates op Kies het tijdstip waarop u de updates wilt installeren.
  2. In het venster Automatische updates klikt u op Meer opties.
  3. Selecteer de optie Updates downloaden, maar ik bepaal wanneer de updates worden geïnstalleerd en klik op OK om de wijziging te accepteren.
  4. Wanneer u in de toekomst een lijst met updates te zien krijgt, installeer dan geen Windows Bluetooth-updates.