• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Procedure voor het verwijderen en vervangen van de Bluetooth-module in notebooks waarop Windows XP wordt uitgevoerd

Dit document geeft algemene instructies voor het verwijderen en vervangen van de Bluetooth-module voor notebook-pc's uit de x1000, x1200, x1300, x1400, x1500, zt3000, zt3200, zt3300 en zt3400 serie.
Gebruik de onderstaande video als hulpmiddel terwijl u de instructies in dit document volgt.
Druk op de afspeelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video te bekijken.
Druk op de pauze-knop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video te onderbreken.
Druk op de terugspoelknop op de balk met de bedieningsknoppen onder de video om de video opnieuw te starten.
  opmerking:
U hebt de Flash Player van Macromedia nodig om deze video te bekijken. Ga naar de Macromedia website (Engelstalig) om de Flash Player te downloaden en installeren.
Stap 1 - Verwijder de batterij
  1. Schuif en houd de accuontgrendeling in de ontgrendelde stand.
  2. Til de accu met uw vinger omhoog en verwijder deze.
Stap 2 - Verwijder de Bluetooth-module
  1. Verwijder de twee kruiskopschroeven waarmee de Bluetooth-module op de bovenklep vastzit.
  2. Verwijder de Bluetooth-module van de bovenklep.
  3. Koppel de Bluetooth-kabel los van de Bluetooth-module.
  4. Plaats de Bluetooth-module in een antistatische zak.
Stap 3 - Plaats de Bluetooth-module terug
  1. Haal de Bluetooth-module uit de antistatische zak.
  2. Sluit de Bluetooth-kabel opnieuw op de Bluetooth-module aan.
  3. Plaats de Bluetooth-module in de bovenklep.
  4. Plaats de twee kruiskopschroeven waarmee de Bluetooth-module op de bovenklep vastzit terug.
Stap 4 - Plaats de batterij opnieuw
  1. Plaats de batterij in de notebook.
  2. Druk de batterij in het voetstuk totdat de batterij vastklikt.