• Informatie

• Feedback

HP pc's - Verbindingsproblemen met draadloos toetsenbord en draadloze muis

Dit document is bedoeld voor HP pc's met een draadloos toetsenbord en/of draadloze muis met een USB-ontvanger.
Als een draadloze muis of een draadloos toetsenbord niet reageert, controleert u op verbindings- en voedingsproblemen.
opmerking:
Als u problemen met Bluetooth-invoerapparaten ondervindt, gaat u naar Problemen met een Bluetooth-verbinding oplossen.
  1. Zoek de USB-ontvanger voor het apparaat en controleer vervolgens of deze rechtstreeks op een USB-poort is aangesloten op de computer.
    opmerking:
    Een USB-hub biedt mogelijk niet voldoende voeding voor een goede verbinding van uw apparaat.
    De ontvanger aansluiten
    Als u de ontvanger niet kunt vinden, raadpleegt u de oorspronkelijke verpakking. Voor sommige HP Touch en All-in-Ones is de USB-ontvanger vooraf geïnstalleerd in de computer. U kunt ook een USB-opslagvak op het apparaat zoeken.
    De ontvanger van de muis verwijderen
  2. Zoek en verwijder acculipjes van het apparaat. Dit acculipje zorgt ervoor dat het apparaat geen voeding ontvangt.
    Acculipje
  3. Zorg ervoor dat het apparaat voldoende voeding heeft.
    • Als het apparaat batterijen gebruikt, plaatst u nieuwe batterijen volgens de instructies in het batterijvak.
      Voorbeeld van batterijplaatsing - uw apparaat kan afwijken
    • Als het apparaat oplaadbaar is, sluit u de oplaadkabel aan op het apparaat en vervolgens op een voedingsbron, zoals een USB-oplaadpoort op de computer of een externe USB-stroomadapter.
        Toetsenbord aangesloten op een USB-oplaadapparaat
      1. LED-batterij-indicator
      2. MicroUSB-kabel op het oplaadapparaat
  4. Als het apparaat een aan/uitschakelaar heeft, controleer dan of de schakelaar is ingesteld op AAN.
    Aan/uit-knop op draadloze muis en draadloos toetsenbord
  5. Test het apparaat op uw computer.
    Als het apparaat nog steeds niet naar verwachting werkt, gaat u naar Problemen met draadloze toetsenborden en muizen oplossen.