HP notebook-pc's - foutmelding over beschadigde Prullenbak oplossen

Bij het naar de Prullenbak slepen van een item wordt in Windows een foutmelding gegeven dat de Prullenbak is beschadigd. Probeer het probleem aan de hand van de volgende stappen op te lossen.
  opmerking:
Als u de melding over de beschadigde Prullenbak hebt gekregen, zijn bestanden die u in de Prullenbak hebt geplaatst hier niet te zien. Volg de onderstaande procedure voordat u doorgaat met het gebruik van de Prullenbak.
  1. Open een opdrachtpromptvenster: klik op Start, Alle programma's, Bureau-accessoires en klik op Opdrachtprompt.
  2. Typ het volgende bij de opdrachtprompt:
    rd /s c:\recycled
  3. Druk op Y en druk op Enter om te bevestigen dat u de directory wilt verwijderen.
  4. Start de computer opnieuw op.
De Prullenbak werkt nu correct.