• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Hoe vind ik het model- of productnummer?

Dit document heeft betrekking op het vinden van het model- en productnummer op HP notebook-pc's.
HP vermeldt het type modelnaam naast het toetsenbord of scherm, maar deze naam of dit nummer is mogelijk niet voldoende om goede ondersteuning voor uw computer te krijgen. Deze namen of nummers vertegenwoordigen vaak een reeks van vele notebookcomputers die er ongeveer hetzelfde uitzien, maar verschillende opties en onderdelen hebben. Zo heeft HP meer dan honderd typen G62-notebookmodellen in verschillende configuraties geproduceerd, zoals de modellen G62-340-US en G62-465DX.
Dit document beschrijft hoe u een modelnummer kunt vinden dat het exacte type van uw HP notebook-pc beter weergeeft. U kunt het productnummer (ook wel modelnummer genoemd) gebruiken om drivers te downloaden, nuttige documenten te vinden of online ondersteuning te krijgen.
  opmerking:
Indien nodig kunt u dit document ook gebruiken om het serienummer te zoeken dat altijd vlak bij het productnummer staat.
Gebruik een van de volgende opties om uw model-, product of serienummer en andere belangrijke informatie te zoeken voor uw computer.