• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Deskjet printers - De printer en de cartridges reinigen

De buitenkant van de printer schoonmaken

Inkjet-printers drukken af door een nevel van inkt uit de printkop op het papier te sproeien. Soms kunnen kleine hoeveelheden inkt zich tijdens het afdrukproces op de printerbehuizing ophopen en op den duur zichtbaar worden.
Als u inktvlekken, stof, vegen en vingerafdrukken wilt verwijderen, reinig de buitenkant van de printer dan met een zachte doek die is bevochtigd met water. U kunt als dat nodig is een mild schoonmaakmiddel gebruiken. Gebruik geen schuurmiddelen. Hierdoor kan namelijk de printerbehuizing beschadigd raken.
  let op:
U mag niets anders reinigen of smeren binnenin de printer. Alle inkjet-printers kunnen kleine hoeveelheden inktresten achterlaten op de binnenkant van de printerbehuizing. Deze resten zijn normaal. Houd alle vloeistoffen uit de buurt van de binnenkant van de printer.