• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Deskjet 3600 serie printers - Handleiding voor dubbelzijdig afdrukken

Inleiding

Volg de instructies in dit document om de printer in te stellen voor handmatig dubbelzijdig afdrukken, ook wel duplex-afdrukken genoemd. De printer zal eerst afdrukken op één zijde van het papier en vervolgens u vragen het papier te verwijderen en opnieuw te plaatsen zodat de tweede zijde kan worden afgedrukt.

Afdrukinstructies

1. Open het dialoogvenster Printereigenschappen. Met een van de volgende methoden opent u het dialoogvenster Eigenschappen.
    • Klik op Bestand, klik op Afdrukken, en klik vervolgens op de knop Eigenschappen.
    • Klik op Bestand, klik op Afdrukinstellingen, en klik vervolgens op de knop Eigenschappen.
    • Klik op Bestand, klik op Afdrukken, klik op Instellingen, en klik vervolgens op de knop Eigenschappen.
    • Klik op Afdrukken, klik op Eigenschappen, en klik vervolgens op Printerassistent.
    • Klik op het icoon Taakbalk Printer.
    • Klik met de rechtermuisknop op het juiste 3600-icoon in de map Printers, en klik vervolgens op de knop Printervoorkeuren.
  2. Klik op het tabblad Afwerking.
  3. Selecteer Dubbelzijdig afdrukken.
  4. Selecteer een optie voor binden.
    • Voor boekbinden, controleert u of Pagina's verticaal omslaanniet is geselecteerd.
    • Voor schrijfblokbinden, selecteert u Pagina's verticaal omslaan.
  5. Selecteer de overige gewenste instellingen en klik vervolgens op OK. De printer drukt eerst de oneven pagina's af.
  6. Zodra de oneven pagina's zijn afgedrukt, laad u het papier opnieuw met de afgedrukte zijde omhoog volgens het geselecteerde bindtype en de afdrukstand.
    Afbeelding : Boekbinden met staande afdrukstand
    Afbeelding : Boekbinden met liggende afdrukstand
    Afbeelding : Schrijfblokbinden met staande afdrukstand
    Afbeelding : Schrijfblokbinden met liggende afdrukstand
  7. Klik op Doorgaan om de even pagina's af te drukken.