• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Deskjet 600, 600C, 660C, en 660Cse printers en HP Deskwriter 600 en 660C printers - Zelftesten en diagnostische testen uitvoeren

Een zelftest afdrukken
  opmerking:
Er zijn twee knoppen die overeenkomen met de lampjes op het bedieningspaneel van de printer. De bovenste knop is de knop Doorgaan en de onderste knop is de Aan/uit-knop.
Volg deze stappen voordat u de zelftest start.
  1. Controleer of de printer op een actieve I/O-poort is aangesloten.
  2. Let erop dat beide inktpatronen zijn geïnstalleerd en dat de bovenklep is gesloten.
Volg deze stappen om de zelftest uit te voeren terwijl de printer is uitgeschakeld.
  1. Druk de Doorgaan-knop in en houd deze ingedrukt.
  2. Terwijl u de Doorgaan-knop ingedrukt houdt, drukt u de Aan/uit-knop in.
  3. Laat de Doorgaan-knop los.
Volg deze stappen om de zelftest uit te voeren terwijl de printer is ingeschakeld.
  1. Druk op de Doorgaan-knop en houd deze ongeveer 3 seconden ingedrukt.
  2. Laat de Doorgaan-knop los.
Een continu zelftest afdrukken
De continu zelftest afdrukken is hetzelfde als een zelftest afdrukken met het verschil dat deze doorgaat totdat de zelftest wordt gestopt.
Volg deze stappen om de continu zelftest afdrukken te starten.
  1. Hou de Aan/uit-toets ingedrukt en druk 10 keer op de Doorgaan-knop.
  2. Laat de Aan/uit-toets los.
Om de continu zelftest te stoppen, drukt u op de Aan/uit-knop om de printer uit te schakelen.
Diagnostische test
Volg deze stappen om een diagnostische test te starten.
  1. Terwijl de printer is ingeschakeld en klaar is om af te drukken, drukt u de Aan/uit-knop in en houdt u deze ingedrukt.
  2. Druk vijf keer op de Doorgaan-knop.
  3. Laat de Aan/uit-knop los.
De diagnostische test geeft de volgende informatie.
Printerinformatie
Doel
Diagonaal zelftestpatroon
Controleren of alle sproeiers op de inktpatronen correct werken. Als er een gat te zien is in het diagonale zelftestpatroon, werkt één of meer van de sproeiers niet correct.
Interne informatie over de printer
De printer en firmware identificeren om mogelijke problemen op te sporen.
identificatie inktpatroon
identificatie printermodel
printermodelnummer
firmwaregegevens en revisie
status
Informatie Scheve afdrukken
Bepaal of de scheefte van afdrukken buiten de tolerantie valt. (De afdruk ziet er zichtbaar scheef uit op de pagina.)