HP en Compaq desktop-pc's - Informatie over het BIOS Setup-hulpprogramma en menu-opties

Deze informatie is van toepassing op HP en Compaq desktopcomputers.
Dit document bevat uitleg over het BIOS-programma en het gebruik van het BIOS Setup-hulpprogramma.
Uw computer is uitgerust met een BIOS Setup-hulpprogramma waarmee u belangrijke computerinstellingen kunt wijzigingen. Dit document bevat geen uitleg over specifieke standaardinstellingen van het BIOS omdat er te veel verschillen zijn per computermodel. In dit document worden veelvoorkomende voorbeelden gebruikt. Uw systeem ziet er mogelijk anders uit.
De BIOS-versie zoeken
Voer onderstaande stappen uit om de BIOS-versie van uw computer te achterhalen:
Voorbeeld
  1. Schakel de computer uit en wacht vijf seconden.
  2. Schakel de computer in en druk meteen herhaaldelijk op F10 tot het BIOS Setup-scherm wordt geopend.
    Als er niets gebeurt, druk dan herhaaldelijk op F1.
  3. Voer een van de volgende stappen uit in het BIOS Setup-hulpprogramma:
    • Zoek de BIOS-versie op het tabblad Hoofd.
      Afbeelding : De BIOS-versie 6 of lager zoeken
      De BIOS-versie zoeken
    • Gebruik op het tabblad Bestand de toets Pijl omlaag om Systeeminformatie te selecteren en druk op Enter.
      Afbeelding : De BIOS-versie zoeken
      De BIOS-versie zoeken
      Zoek de BIOS-versie op het tabblad Systeeminformatie.
      Afbeelding : De versie zoeken van BIOS-versie 7 of hoger
      De BIOS-versie zoeken