HP Jornada, Palmtop en Omnigo - Batterijen verwijderen

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u de hoofdbatterij en de reservebatterij uit een HP Jornada, Palmtop of Omnigo kunt verwijderen.
  let op:
Wanneer de reservebatterij en de hoofdbatterij worden verwijderd, worden alle gegevens permanent gewist als het apparaat niet is aangesloten op een stopcontact.
Reservebatterijen
De reservebatterij beschermt de gegevens wanneer de hoofdbatterij leeg raakt. De reservebatterij moet minstens één keer in de zes maanden worden vervangen. Dit moet vaker gebeuren als het apparaat werkt op een hoofdbatterij die bijna leeg is. Als de reservebatterij leeg raakt, gaan er gegevens verloren en functioneert het apparaat niet meer naar behoren. Alle reservebatterijen zijn CR2032-batterijen. Deze zijn verkrijgbaar op alle plaatsen waar batterijen te koop zijn.
Hoofdbatterijen
De hoofdbatterij voorziet het apparaat van stroom wanneer het apparaat niet op een stopcontact is aangesloten. Bezoek de website van HP om on line vervangende batterijen te kopen bij HP. Het verwijderen van de hoofdbatterij is een van de stappen om de standaardwaarden van het apparaat te herstellen.
Batterijen uit de HP Jornada verwijderen
De informatie in de volgende tabel is alleen van toepassing op HP Jornada-apparaten.
  let op:
Het is belangrijk dat de batterijen in de juiste volgorde worden vervangen. Vervang eerst de hoofdbatterij, sluit het apparaat aan op een stopcontact en verwijder vervolgens, zo nodig, de reservebatterijen.
Modelnaam
De hoofdbatterij verwijderen
De reservebatterij verwijderen
HP Jornada 420, 430 en 430se
De hoofdbatterij bevindt zich linksonder in het apparaat. Steek de pen in het kleine gaatje boven het klepje van de batterijhouder om het klepje te openen. Schuif het klepje naar beneden en verwijder het. Schuif de batterij naar buiten. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
Geen reservebatterij.
HP Jornada 520, 525, 540, 545, 547 en 548
De batterij is intern en kan alleen in de fabriek worden vervangen. Neem contact op met de klantenservice als u denkt dat de batterij vervangen moet worden.
Geen reservebatterij.
HP Jornada 564, 565, 567 en 568
De hoofdbatterij bevindt zich aan de achterkant van het apparaat. Houd de vergrendeling van de hoofdbatterij (boven de rechterhoek van de hoofdbatterij) in de positie OPEN en schuif de batterij naar buiten.
De batterij bevindt zich aan de linkerkant van het apparaat. Gebruik de pen om de vergrendeling van de reservebatterij in de positie OPEN te houden en schuif de houder van de reservebatterij naar buiten.
HP Jornada 680, 680e, 690 en 690e
De hoofdbatterij bevindt zich onder het apparaat aan de achterkant. Verschuif het kleine lipje aan de onderkant van het apparaat om de batterij te kunnen verwijderen. Verwijder de batterij. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich in de klep van de CF-kaartsleuf (CompactFlash) linksonder in het apparaat. Verwijder het kleine schroefje in de hoek van de vierkante plaat op de CF-kaartsleuf. Er wordt een kleine kruiskopschroevendraaier geleverd bij nieuwe apparaten om dit schroefje te verwijderen, maar elke kleine kruiskopschroevendraaier is geschikt. Verwijder de plaat en gebruik de pen om de oude batterij te verwijderen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
HP Jornada 710, 720 en 728
De hoofdbatterij bevindt zich achteraan aan de onderkant van het apparaat. Verschuif het kleine lipje aan de onderkant van het apparaat om de batterij te kunnen verwijderen. Verwijder de batterij. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich onder de klep van de CF-kaartsleuf rechtsonder in het apparaat. Open de CF-kaartsleuf en gebruik de pen om de oude batterij te verwijderen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
HP Jornada 820/820e
De hoofdbatterij bevindt zich onder het apparaat aan de voorkant. Schuif de batterij naar buiten. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterijen bevinden zich linksvoor in het apparaat. Schuif het plaatje voor de reservebatterij naar beneden. Aan het plaatje is een strip bevestigd die vastzit aan een houder waarin twee reservebatterijen zijn geplaatst. Trek het plaatje en de strip uit het apparaat om de houder te verwijderen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterijen opnieuw te plaatsen.
Batterijen uit de HP Palmtop verwijderen
De informatie in de volgende tabel is alleen van toepassing op HP Palmtop-apparaten.
  let op:
U moet de batterijen in de juiste volgorde vervangen. Vervang eerst de hoofdbatterij, sluit het apparaat aan op een stopcontact en verwijder vervolgens, zo nodig, de reservebatterijen.
Modelnaam
De hoofdbatterij verwijderen
De reservebatterij verwijderen
HP Palmtop 95LX, 100LX, 200LX en 1000CX
Het plaatje voor de hoofdbatterij bevindt zich onder op het apparaat aan de achterkant. Schuif het plaatje opzij en verwijder de twee AA-batterijen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich aan de rechterzijkant van het apparaat boven de infraroodpoort. Schuif het plaatje voor de reservebatterij naar beneden en verwijder het. Als u het plaatje hebt verwijderd, ziet u een klein grijs lipje. Trek het lipje uit het apparaat om de houder met de reservebatterijen te verwijderen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
HP Palmtop 300LX, 320LX en 360LX
De twee AA-batterijen bevinden zich onder het batterijplaatje aan de onderkant van het apparaat, onder het scharnier voor de klep. Verwijder het plaatje en verwijder de twee AA-batterijen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich onder het kleine vierkante klepje aan de onderkant van het apparaat. Open het klepje en gebruik de pen om de oude batterij te vervangen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
HP Palmtop 620LX en 660LX
De hoofdbatterij bevindt zich onder op het apparaat aan de achterkant. Aan de onderkant bevindt zich een klein lipje waarmee de batterij wordt losgelaten. Schuif het lipje opzij om de batterij uit de achterkant van het apparaat te verwijderen. Verwijder de batterij. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich onder het kleine vierkante klepje aan de onderkant van het apparaat. Open het klepje en gebruik de pen om de oude batterij te vervangen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
Batterijen uit de HP Omnigo verwijderen
De informatie in de volgende tabel is alleen van toepassing op HP Omnigo-apparaten.
  let op:
U moet de batterijen in de juiste volgorde vervangen. Vervang eerst de hoofdbatterij, sluit het apparaat aan op een stopcontact en verwijder vervolgens, zo nodig, de reservebatterijen.
Modelnaam
De hoofdbatterij verwijderen
De reservebatterij verwijderen
HP Omnigo 100 / 120
De hoofdbatterijklep bevindt zich onder op het apparaat aan de achterkant. Verwijder de klep en verwijder de batterijen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich in een houder aan de linkerkant van het apparaat bij de display. Schuif de batterijhouder naar buiten om de batterij te vervangen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
HP Omnigo 700LX
De twee AA-batterijen bevinden zich onder de batterijplaat aan de onderkant van het apparaat, onder het scharnier voor de klep. Verwijder het plaatje en verwijder de twee AA-batterijen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.
De reservebatterij bevindt zich aan de rechterkant van het apparaat. Schuif het kleine plaatje boven de infraroodpoort opzij. Als u het plaatje hebt verwijderd, ziet u een klein grijs lipje. Trek aan het lipje om de houder met de reservebatterij te verwijderen. Voer de procedure in omgekeerde volgorde uit om de batterij opnieuw te plaatsen.