HP pc's - Downloaden of updaten van software en stuurprogramma's

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers.
HP streeft er constant naar zijn producten te verbeteren en biedt regelmatig updates voor software, stuurprogramma's en firmware. Om uw HP of Compaq computer soepel te laten werken, moet u uw software op regelmatige basis bijwerken.
opmerking:
Als u problemen ondervindt bij het vinden van software en stuurprogramma-updates voor uw HP computer, gaat u naar HP producten getest met Windows 10 om te zien of uw computer is getest met Windows 10.

Veelgestelde vragen over software en stuurprogramma's

Bekijk deze lijst met veelgestelde vragen over stuurprogramma's en software.