• 2
  • Qualtrics-pictogram
Informatie
Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

Welkom bij de HP Klantenondersteuning. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Chat Icon

Vraag het onze Virtuele Agent

Identificeer uw product voor handleidingen en specifieke productinformatie

Voer uw serienummer of productnaam in

Selecteer een producttype voor tips over het vinden van uw serienummer

Doorzoek onze kennisbibliotheek

Ingebouwde ondersteuning voor computers en printers
Gratis verzending wanneer u nu online koopt.
Ontdek hoe u kunt printen, scannen of faxen en hoe u uw HP-printer kunt instellen.
Land/regio::