SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06560802

Versión: 1

Cascos HP Reverb y Mixed Reality: solo una cámara funciona al activar el modo Flashlight

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 11-Feb-2020

Última actualización : 19-Feb-2020

DESCRIPTION
Al usar Flashlight en Windows Mixed Reality, solo funciona una cámara del casco.
Para obtener más información acerca de Flashlight en Windows Mixed Reality, consulte: ( https://www.tenforums.com/tutorials/121260-open-use-windows-mixed-reality-flashlight-windows-10-a.html)

ÁMBITO
Sistemas:
  • Casco de realidad virtual HP Reverb
  • Casco de realidad virtual HP Reverb
  • Casco de realidad virtual HP Reverb - Professional Edition
  • Casco HP Windows Mixed Reality
  • Casco HP Windows Mixed Reality - Professional Edition
  • Casco HP Windows Mixed Reality - Developer Edition, serie VR1000
  • Casco HP Windows Mixed Reality, serie VR1000
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 RS4 (Versión 1803)
  • Microsoft Windows 10 RS5 (Versión 1809)
  • Microsoft Windows 10 19H1 (Versión 1903)
  • Microsoft Windows 10 19H2 (Versión 1909)
RESOLUCIÓN
Este es el funcionamiento normal esperado.
Cuando está activado el modo Flashlight, ambos mandos funcionarán como linternas para permitir que el usuario vea el entorno físico alrededor del casco, pero solo usará una cámara para lograrlo.

Hardware platforms affected : HP Reverb Virtual Reality Headset, HP Reverb Virtual Reality Headset, HP Reverb Virtual Reality Headset - Professional Edition, HP Windows Mixed Reality Headset, HP Windows Mixed Reality Headset - Professional Edition, HP Windows Mixed Reality Headset Developer Edition VR1000 Series, HP Windows Mixed Reality Headset VR1000 Series

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06550232

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.