• Información

SUPPORT COMMUNICATION- ASESORAMIENTO AL USUARIO

ID de documento: c06038336

Versión: 1

Aviso: Portátil HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition Notebook PC - Varios problemas después de cerrar la tapa mientras que HP Easy Clean se está ejecutando

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 31-May-2018

Última actualización : 12-Jun-2018

DESCRIPTION
HP Easy Clean no saldrá del modo de desinfección al cerrar la tapa si el equipo está configurado para “ Hacer nada” cuando la tapa está cerrada. En ese caso, el equipo permanece en el modo de desinfección y la pantalla táctil y el clickpad permanecerán deshabilitados después de que se vuelve a abrir la tapa.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipos:
  • Notebook HP EliteBook 840 G5 Edición atención médica
Configuración:
  • El equipo está configurado para “ Hacer nada” cuando la tapa está cerrada
RESOLUCIÓN
Salir del modo de desinfección al presionar esta combinación de teclas: FN+ [izquierda ALT] + L.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 840 G5 Healthcare Edition Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06022698

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.