• Información
    Bienvenido a los usuarios de las impresoras Samsung

¿Necesita soporte para su impresora Samsung? ¡HP está aquí para ayudar!  Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

SUPPORT COMMUNICATION- INSTRUCCIONES PARA USUARIOS

ID de documento: c05143027

Versión: 1

Asesoramiento: HP Elite X2 1012 G1 - La pantalla táctil deja de funcionar con Win 8.1

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 18-May-2016

Última actualización : 20-May-2016

DESCRIPTION
La pantalla táctil no funciona más con Windows 8.1. Esto ocurre después de una instalación nueva de Windows 8.1, o si el usuario cambia a una versión anterior de Windows 10 a Windows 8.1.

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipo:
  • HP Elite x2 1012 G1
Sistema operativo:
  • Windows 8.1
RESOLUCIÓN
Consulte el siguiente artículo de Microsoft para solucionar el problema:

Hardware platforms affected : HP Elite x2 1012 G1

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05103032

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag México