ID de documento: c04879811

Versión: 1

Tablets HP Pro Tablet 608 G1 - El módulo WWAN se identifica como un dispositivo desconocido en Administrador de dispositivos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Nov-2015

Última actualización : 16-Nov-2015

DESCRIPTION
El módulo WWAN (Wireless Wide Area Network) se identifica como un dispositivo desconocido en Administrador de dispositivos.
El equipo puede mostrar uno o varios de los siguientes síntomas:
  • La WWAN aparece en forma intermitente como “Dispositivo desconocido�?
  • La WWAN no funciona
  • El GPS no funciona

ÁMBITO
La información de este documento se aplica a los siguientes equipos:
Tablets:
  • Tablet HP Pro Tablet 608 G1
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 8.1 Pro
  • Windows Embedded 8.1 Industry
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el siguiente SoftPaq:
Descripción del paquete de software (SoftPaq)
Notas de publicación
Descarga de SoftPaq
Controladores lt4211 Gobi 4G
Versión: 1.1.0.70
Revisión: A
NOTA: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados para su equipo en http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP Pro Tablet 608 G1

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA04858208

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.