SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c03753757

Versión: 1

Portátiles HP EliteBook 8460p y 8470p: los monitores se quedan en blanco al utilizar un cable DP-VGA

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 02-May-2013

Última actualización : 09-May-2013

DESCRIPTION
Los monitores se quedan en blanco al utilizar una base de acoplamiento de 2012 y un cable Display Port a VGA (DP-VGA) para conectar monitores externos.

ÁMBITO
La información incluida en este documento es válida para los siguientes dispositivos:
Equipos:
  • Portátil HP EliteBook 8460p
  • Portátil HP EliteBook 8470p
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
RESOLUCIÓN
Las señales del puerto de pantalla de los equipos son demasiado débiles para funcionar con una base de acoplamiento de 2012. Esto solo ocurre cuando se usa una llave DP-VGA para conectar monitores VGA, y si el equipo tiene una tarjeta gráfica AMD.
Una solución alternativa para este problema es utilizar un cable VGA o una base de acoplamiento de 2011.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03743681

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.