ID de documento: c05493447

Versión: 1

Aviso: HP Elite X2 artefactos 1012 G1- Aparecen dibujos en la pantalla al salir del modo de hibernación o suspensión

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Apr-2017

Última actualización : 09-May-2017

DESCRIPTION
Aparecen cuadrados negros girando en las pantallas internas y externas. Esto aparece tras salir de la unidad en modo de hibernación o suspensión.

sourceInformation

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Sistemas:
  • HP Elite x2 1012 G1
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 Enterprise (64 bits)
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el siguiente SoftPaq:
Descripción del paquete de software
Notas de publicación
Descarga del SoftPaq
Panel de control y controlador de video Intel
Versión: 4550
Revisión: F
NOTA: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Compruebe si hay nuevas versiones en http://www.hp.com/drivers.

Hardware platforms affected : HP Elite x2 1012 G1

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05481730

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Loading...
País: América Central