ID de documento: c04318297

Versión: 1

Notebooks HP EliteBook 820 G1 - El Administrador de dispositivos muestra errores en amarillo y la batería no retiene la carga después de instalar los controladores para habilitar hardware

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 29-May-2014

Última actualización : 10-Jun-2014

DESCRIPTION
La batería del equipo se agota más rápidamente que lo normal después de utilizar un DVD de recuperación de controlador de Japón (DRDVD) para instalar los controladores de hardware. El Administrador de dispositivos también puede mostrar errores amarillos junto al controlador Atmel maXTouch y Atmel maXTouch Digitizer.

ÁMBITO
La información incluida en este documento se aplica a:
Equipos:
  • Notebook HP EliteBook 820 G1
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Enterprise (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic (64 bits)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (64 bits)
Módulos WWAN:
  • ME906J HIGHLANDER (DoCoMo)
  • ME906J RODEO (KDDI)
RESOLUCIÓN
Para resolver el problema, descargue e instale los controladores para actualizaciones del sistema esenciales de HP desde el DRDVD y luego reinicie el equipo.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 820 G1 Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA04281330

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.