ID de documento: c03095005

Versión: 1

Portátiles HP: el portátil/Tablet PC deja de responder cuando se ejecuta Biosconfigutility.exe en Microsoft Windows Vista

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 22-Nov-2011

Última actualización : 23-Dec-2011

DESCRIPTION
Este documento se aplica a los equipos portátiles HP con Microsoft Windows Vista
El portátil/Tablet PC deja de responder cuando se intenta ejecutar Biosconfigutility.exe en Microsoft Windows Vista.

ÁMBITO
Los PC portátiles específicos que se ven afectados por este problema se enumeran en la Sección de plataformas de hardware afectadas que aparece en la parte inferior de este documento de asesoramiento.
RESOLUCIÓN
HP no tiene previsto proporcionar una corrección para este problema. La utilidad de configuración del BIOS no es compatible con Microsoft Windows Vista. HP admite los portátiles y Tablet PC enumerados al final de este documento para Microsoft Windows Vista. El problema no ocurre en Microsoft Windows XP.

Hardware platforms affected : HP Compaq nc6220 Notebook PC, HP Compaq tc4200 Tablet PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01482014

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.