ID de documento: c02677761

Versión: 1

Portátiles HP: problema de respuesta de video con MS Live Meeting

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Jan-2011

Última actualización : 12-Jan-2011

DESCRIPTION
Hay un problema de respuesta de vídeo cuando se utiliza la aplicación Microsoft Live Meeting.
La memoria gráfica dedicada del portátil en cuestión es 64 MB cuando se utilizan gráficos integrados Intel GMA, en vez de los 128 MB necesarios. Este problema se produce con el sistema operativo Windows Vista.

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2730p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el controlador de vídeo Intel más reciente.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Panel de control y controlador de vídeo Intel
VERSIÓN: 7.15.10.1908
nota:
Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2730p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02641885

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.