ID de documento: c02277987

Versión: 1

Portátiles HP: no se pueda acceder a Administrador de dispositivos ni Instalación del software HP en un portátil con Windows 7

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 05-Jul-2010

Última actualización : 20-Jul-2010

DESCRIPTION
No se puede acceder a Administrador dispositivos ni a Instalación del software HP en portátiles con el sistema operativo Windows 7. Este problema se produce en las imágenes en lituano y letón de Microsoft Windows 7.

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2540p
RESOLUCIÓN
Este problema lo provoca el uso de un nombre de usuario con caracteres de teclado de idioma lituano o letón y un nombre de equipo con caracteres de teclado normal.
Para resolver este problema, restaure la configuración de fábrica del portátil pulsando F11 durante el proceso de inicio. Una vez terminado el proceso de recuperación, configure un nuevo nombre de usuario y nombre de equipo.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02231724

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.