• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Smart Tank Wireless 450 -sarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)

HP Smart helpottaa:

• Asenna tulostin ohjelmisto ja-ohjaimet
  • Wi-Fi-yhteyden muodostaminen
  • HP-tilin luominen ja tulostimen rekisteröiminen
  • Lisää paperia ja asenna muste-tai väri aine kasetteja
  • Rekisteröi välitön muste *
  • Tulosta mistä tahansa laitteesta asentamalla HP Smart-ohjelmisto kaikkiin laitteisiin

* Rajoituksia saatetaan periä. Ei ehkä sovellu kaikkiin maihin/alue isiin.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: