• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Photosmart C5100 All-in-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Tämä latauspaketti sisältää HP Photosmart -ohjelmiston ja ajurin. Jos haluat vain tulostinajurin (ilman Photosmart-ohjelmistoa), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä "Perusominaisuuksien HP Photosmart -ajuri".

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: