• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Photosmart All-in-One -tulostinsarja - B010

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Latauspaketti sisältää HP Photosmart -ohjelmiston ja ohjaimen. Jos haluat vain tulostinohjaimen (ilman Photosmart-ohjelmistoa), voit ladata sen erikseen nimellä Perusominaisuuksien HP Photosmart -ohjain.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: