Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Photosmart 2600 All-in-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Latauspaketti sisältää HP Photosmart- ja Officejet-ohjelmiston (parannetut kuvankäsittelyominaisuudet ja tuotetoiminnot) sekä ohjaimen. Jos haluat vain tulostinohjaimen (ilman Photosmart-ohjelmistoa), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä Perusominaisuuksien HP Deskjet -ohjain.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: