Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP OfficeJet Pro 9020e All-in-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)

HP Smart helpottaa:

• Asenna tulostin ohjelmisto ja-ohjaimet
  • Wi-Fi-yhteyden muodostaminen
  • HP-tilin luominen ja tulostimen rekisteröiminen
  • Lisää paperia ja asenna muste-tai väri aine kasetteja
  • Rekisteröi välitön muste *
  • Tulosta mistä tahansa laitteesta asentamalla HP Smart-ohjelmisto kaikkiin laitteisiin

* Rajoituksia saatetaan periä. Ei ehkä sovellu kaikkiin maihin/alue isiin.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: