• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Officejet Pro 8000 Printer series - A809

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto- ja ohjainratkaisu on kattava ohjelmistoratkaisu käyttäjille, joille ei riitä pelkkä perusohjain.

Jos haluat vain ohjaimet (ilman koko ohjelmistopakettia), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä "Perusominaisuuksien HP Officejet -tulostinohjain".

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: