Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Officejet Pro 3620 e-All-in-One -mustavalkotulostinsarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto- ja ohjainratkaisu on kattava ratkaisu käyttäjille, joille ei riitä pelkkä perusohjain.

TÄRKEÄ HUOMAUTUS
Windows XP Starter-, Windows Vista Starter- ja Windows 7 Starter -versioissa
  • Vain USB-tuki

• Jos haluat vain ohjaimet (ilman koko ohjelmistopakettia), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä "Perusominaisuuksien HP Officejet -tulostinohjain".

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
    Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: