• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP OfficeJet 8702 All-in-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista ja käyttämistä varten. Tähän ohjelmistokokoelmaan sisältyy kaikki ohjaimet, asennusohjelmat ja lisäohjelmistot.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: