Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Officejet 4000 -tulostinsarja - K210

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Latauspaketin koon ja pitkän latausajan vuoksi, HP suosittelee, että modeemiyhteyttä (56 kb/s) käyttävät asiakkaat tilaavat ohjelmiston CD-levyllä (saatavissa ohjelmien ja ajurien lataussivulta; CD-levyn tilaussivulta).

Tämä latauspaketti sisältää HP Officejet -ohjelmiston ja ajurin. Jos haluat vain tulostinohjaimen (ilman koko ohjelmistopakettia), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä "HP Officejet Basic Drivers".

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: