Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP LaserJet Pro MFP M227 series

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Apuohjelma on tarkoitettu 32- ja 64-bittisiin Microsoft Windows -käyttöjärjestelmiin. Apuohjelmaa voidaan käyttää USB- tai verkkoyhteydellä. Varmista, että käytät tulostinmallillesi tarkoitettua laiteohjelmiston päivitysapuohjelmaa. Tätä päivitystä suositellaan HP LaserJet Pro MFP M227- ja Ultra MFP M230 -sarjoille, joiden laiteohjelmistoversio on tässä mainittua vanhempi. Tämä apuohjelma päivittää tulostimen laiteohjelmiston versioksi uusimman version. Laiteohjelmiston versio lukee testi- ja kokoonpanosivulla, jonka voi tulostaa tulostimen Raportti-valikosta.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: