• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP LaserJet Pro M125 -monitoimitulostinsarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja väriainekasettien asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista varten. Ohjelmistopaketissa on kaikki ohjaimet, asennusohjelmat ja muut tulostimen ohjelmisto-CD:llä olevat hallintatyökalut.

HUOMAUTUS: Ladattavan kohteen suuren koon vuoksi HP suosittelee, että puhelinverkkoyhteyttä käyttävät asiakkaat tilaavat tämän ohjelmiston CD-levyllä. Verkosta tilaaminen ei ole mahdollista kaikissa maissa.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: