Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP LaserJet Pro M125 -monitoimitulostinsarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja väriainekasettien asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista varten. Ohjelmistopaketissa on kaikki ohjaimet, asennusohjelmat ja muut tulostimen ohjelmisto-CD:llä olevat hallintatyökalut.

HUOMAUTUS: Ladattavan kohteen suuren koon vuoksi HP suosittelee, että puhelinverkkoyhteyttä käyttävät asiakkaat tilaavat tämän ohjelmiston CD-levyllä. Verkosta tilaaminen ei ole mahdollista kaikissa maissa.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: