Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP LaserJet Pro M202 -sarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja väriainekasettien asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista varten. Ohjelmistopaketissa on kaikki ohjaimet, asennusohjelmat ja muut tulostimen ohjelmisto-CD:llä olevat hallintatyökalut.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: