• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP LaserJet 1020 Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja väriainekasettien asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Tämä täysi ohjelmistoratkaisu on sama ratkaisu, joka oli tulostimen pakkauksessa olevalla CD-levyllä. Tämä ei ole ohjelmistopäivitys. Jos ohjelmiston aiempi versio on asennettuna, se pitää poistaa ennen tämän version asentamista.

HUOMAUTUS: Ladattavan kohteen suuren koon vuoksi HP suosittelee, että puhelinverkkoyhteyttä käyttävät asiakkaat tilaavat tämän ohjelmiston CD-levyllä. Verkosta tilaaminen ei ole mahdollista kaikissa maissa.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: