Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Laser MFP 130 -tulostinsarja

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja väriainekasettien asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Täysien ominaisuuksien ohjelmisto sisältää kaiken tarvittavan HP-tulostimen asentamista varten.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: