Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP ENVY 6000e All-In-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)

HP Smart auttaa:

• Tulostinohjelmiston ja -ohjainten asentaminen
  • Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon
  • Luo HP-tili ja rekisteröi tulostin
  • Paperin lataaminen ja muste- tai väriainekasettien asentaminen
  • Kirjaudu Instant Ink -käyttöon*
  • Tulosta mistä tahansa laitteesta asentamalla HP Smart -ohjelmisto kaikkiin laitteisiin
HUOMAUTUS:
Katkaise VPN-yhteys ennen lataamista.

*Rajoitukset saattavat koskea. Ei välttämättä koske kaikkia maa- tai alueita.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: