• Qualtrics-kuvake

Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Deskjet F2100 All-in-One Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Latauspaketin koon ja pitkän latausajan vuoksi HP suosittelee, että modeemiyhteyttä (56k) käyttävät asiakkaat tilaavat ohjelmiston CD-levyllä. Verkosta tilaaminen ei ole mahdollista kaikissa maissa.

Latauspaketti sisältää HP Deskjet -ohjelmistopaketin (parannetut kuvankäsittelyominaisuudet ja tuotetoiminnot) ja ohjaimen.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Vieraile videokirjastossa
Vieraile videokirjastossa

Löydät enemmän videoita, joista saat tietoja tulostimestasi.

Siirry videokirjastoon

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: