Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Deskjet D4300 Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Lataa ja asenna tulostamiseen tarvittava ohjelmisto.

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: