Tulostimen asennusopas tuotteelle: HP Deskjet D2500 Printer series

Tarvitsetko apua? Katso vaiheittainen ohjevideo, joka opastaa tulostimen purkamisessa pakkauksesta, paperin lisäämisessä ja mustepatruunoiden asennuksessa.

Tunnistettu käyttöjärjestelmä:  os logo   Windows 10 (64-bittinen)
Latauspaketin koon ja pitkän latausajan vuoksi, HP suosittelee, että modeemiyhteyttä (56 kb/s) käyttävät asiakkaat tilaavat ohjelmiston CD-levyllä (saatavissa ohjelmien ja ajurien lataussivulta; CD-levyn tilaussivulta).

Tämä latauspaketti sisältää HP Deskjet -ohjelmiston ja ajurin. Jos haluat vain tulostinajurin (ilman Deskjet-ohjelmistoa), se on saatavissa erillisenä latauksena nimellä "Perusominaisuuksien HP Deskjet -ajuri".

Hyödynnä HP:n tuen tarjoamat mahdollisuudet, kuten helppo pääsy ohjelmistojen, ohjainten, takuutietojen ja vianmääritysohjeiden pariin. Katsomalla videon saat lisätietoja.

Tarvitsetko lisäapua asennuksessa? Kokeile jotain tukiresursseistamme

Katso HP:n asiakastuen videoita
Katso HP:n asiakastuen videoita

HP:n asiakastuen YouTube-kanavalta löydät tulostimien opas-, ohje- ja unboxing-videoita sekä paljon muuta.

Siirry YouTubeen

Etsi tietämyskannastamme

Maa/alue: